LOVITURĂ TERIBILĂ pentru Florin Salam. Ce VERDICT DUR i-au dat medicii

Florin Salam a pus pe jar pe toată lumea. Artistul nu vrea să îşi anuleze spectacolele, cu toate că medicii i-au interzis să mai cânte în perioada următoare.

06 mai 2014, 17:19
LOVITURĂ TERIBILĂ pentru Florin Salam. Ce VERDICT DUR i-au dat medicii

Florin Salam se află internat în spital. Manelistul este de câteva zile sub perfuzii din cauza unei infecţii în gât, iar medicii i-au interzis să mai vorbească în următoarele două săptămâni şi să cânte în următoarele trei luni, scrie wowbiz.ro.

În ciuda recomandărilor medicilor, Florin Salam se pregăteşte să se externeze, pentru că are treburi importante şi pentru că pierde foarte mulţi bani în această perioadă. Pe 14 mai, artistul avea programat un concert la Paris, iar organizatorii au făcut eforturi mari pentru a-l primi cum se cuvine pe regele manelelor. Ei au închiriat un salon de evenimente din centrul Parisului, iar banii i-au plătit în avans. Mai mult, onorariul lui Florin Salam este în jur de 10.000 de euro, iar românii din Franţa au început deja să cumpere bilete.

Medicii l-au avertizat pe Florin Salam că în cazul în care nu va respecta tratamentul şi va întrerupe pauza vocala, ar putea să-şi piardă definitiv vocea.

Citeşte şi Blestem în familia regelui manelelor: Băiatul lui Florin Salam a moştenit boala de care a murit mama lui