Lovitură TERIBILĂ pentru Gigi Becali

Gigi Becali a dat în judecată la începutul acestei săptămâni penitenciarul Poarta Albă şi pare decis să ceară mutarea de la închisoarea de lîngă Constanţa cu orice risc, inclusiv să nu mai meargă deloc la muncă la Academia lui Gică Hagi, anunţă fanatik.ro .

RomaniaTV.net
08 iun. 2014, 12:46
Lovitură TERIBILĂ pentru Gigi Becali

Patronul Stelei se simte persecutat după ce a fost sancţionat drastic atunci cînd s-a întors din permisia de 24 de ore. “Nu am omorît pe nimeni, nu am făcut nimic rău, doar am vorbit cu jurnaliştii. Dacă oamenii şi televiziunile m-au vrut atunci nu puteam să le întorc spatele”, s-a plîns Becali apropiaţilor săi.

Lovitură DEVASTATOARE pentru Gigi Becali. VESTEA care l-a DĂRÂMAT

Lui Gigi Becali i s-a interzis să iasă într-o altă permisie de 24 de ore, de care ar fi putut să beneficieze din cele 30 pe an, conform legii,  pe data de 25 iunie, atunci cînd este ziua sa de naştere: “Gigi a vrut să iasă în permisie şi pe data de 25 iunie atunci cînd este ziua sa de naştere, însă i s-a spus că nu mai poate să solicite acest lucru deoarece activitatea lui din cele 24 de ore libere, din prima permisie, încă se află în anchetă”.

Detalii pe www.fanatik.ro 

 

Citeşte şi: 

Gestul inedit făcut de GIGI BECALI pentru FEMEIA GRAŢIATĂ de Traian Băsescu

OFICIAL: Gigi Becali a încălcat REGULILE permisiei de 24 DE ORE. Urmează SANCŢIUNI GRAVE