Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf. Veste de ultimă oră din Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a fost demis din funcţia de antrenor principal al lui Neftchi Baku, echipă cu care semnase un contract pe doi ani în vara anului 2022.

21 iun. 2023, 16:09
Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf. Veste de ultimă oră din Azerbaidjan
Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf. Veste de ultimă oră din Azerbaidjan

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf. Azerii au anunțat în mod oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf și de staff-ul lui într-un comunicat postat pe pagina de Instagram.

„Laurențiu Reghecampf și staff-ul lui nu mai fac parte din familia clubului Neftchi Baku. Consiliul Director al clubului s-a întrunit astfel într-o ședință și a decis încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Laurențiu Reghecampf, secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene. Contractele au fost reziliate de comun acord.  Fanii clubului vor afla în scurt timp numele noului antrenor al echipei”, este anunţul clubului din Azerbaidjan.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, din nou împreună! Ce lovitură pun la cale cei doi după marea împăcare

Antrenorul român a cerut o despăgubire de 150.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere pe care una dintre părți trebuie să o achite în cazul în care întrerupe înțelegerea unilateral, scrie presa azeră. Se pare că Neftchi Baku a ajuns la un acord cu Sergen Yalcin (50 de ani), care este fără angajament din decembrie 2021, după plecarea de la Beșiktaș. Turcul va semna un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul cu Neftchi Baku.

Sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, azerii au încheiat campionatul pe locul 3 și au pierdut finala Cupei, 0-1 cu Gabala. Palmaresul românului cuprinde 24 de victorii, opt remize și 13 înfrângeri.

Citeşte şi: Corina Caciuc, apariție spectaculoasă la un eveniment. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă!” FOTO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NEFTÇİ PFK (@pfcneftchi)