Lovitură teribilă pentru românul care a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6 din 49. „Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani”

Iulian Constandachi a dat lovitura în vara anului 2009 după ce a jucat la loto și a reușit să câștige premiul cel mare la 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro. Câştigătorul și-a dat demisia din funcția de pompier și a intrat în lumea afacerilor.

08 aug. 2023, 15:55
Lovitură teribilă pentru românul care a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6 din 49. „Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani”
Lovitură teribilă pentru românul care a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6 din 49. "Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani"

Lovitură teribilă pentru românul care a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6 din 49. Iulian Constandachi și-a ridicat o pensiune pe litoral, la 2 Mai, acolo unde una dintre surorile sale deținea o căsuță pe care o închiria în timpul verii, afacere care a mers bine. La un moment dat, a fost jefuit de un vecin, dar a mai ridicat o pensiune. Între timp, a avut parte și de un eșec. Una dintre firmele pe care le deținea a fost radiată din cauza datoriilor care s-au acumulat și nu au fost acoperite!

Citeşte şi: Premiul la loto s-a transformat într-un coșmar pentru această femeie: „Nu poate fi adevărat!”

De asemenea, norocosul a putut să-și cumpere ceea ce și-a dorit. Acesta a achiziționat o vilă pe care a decorat-o așa cum și-a dorit, dar și trei bolizi de lux. Susține că este același om dintotdeauna. În schimb, este mai atent la oamenii din jurul său și nu are prieteni adevărați, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cum s-a schimbat viața lui Stelian Ogică, după ce un bilet la Loto i-a adus doi ani de pușcărie. S-a retras din lumea mondenă și își ocupă timpul cu diverse activități

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit” a declarat Iulian Constandachi.