Margherita de la Clejani este în stare de șoc. Magazinul pe care-l deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat: „Mă întreb oare de ce? Nu am duşmani” VIDEO

Margherita de la Clejani a avut parte de o experiență teribilă atunci când a mers la magazinul de lux pe care îl deține pe Calea Victoriei și a văzut că a fost vandalizat.

27 oct. 2021, 22:39
Margherita de la Clejani este în stare de șoc. Magazinul pe care-l deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat: „Mă întreb oare de ce? Nu am duşmani” VIDEO

Margherita de la Clejani a avut parte de un șoc îngrozitor când a descoperit că, în weekend, magazinul de lux pe care îl deține pe Calea Victoriei a fost vandalizat.

Fiica Clejanilor a găsit geamurile inscripționate cu spray și chiar dacă Margherita a încercat să le curețe nu a putut îndepărta vopseaua.

Tânăra a fost extrem de surprinsă și a postat un clip pe Instragram în care arată daunele pe care le-a suferit și cere ajutorul următorilor săi pentru a o sfătui ce ar putea face în acest caz.

”Mă aflu pe Calea Victoriei, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, le-a mărturisit fiica Clejanilor fanilor de pe Instagram.

Citește și: Margherita de la Clejani, mesaj impresionant de la Viorica cu ocazia zilei de naștere. Cum arăta fiica Clejanilor când era mică

Margherita de la Clejani îl deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat. Pe geamurile locației au fost pictate mai multe graffiti. După șocul avut, fiica Clejanilor a încercat să curețe geamurile însă totul a fost în zadar.

Margherita de la Clejani a fost extrem de supărată din cauza situației și susține că nu a făcut rău nimănui, ca să merite o astfel de răzbunare din partea cuiva.

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune: „Mi s-a făcut rău”

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune. Artista a decis să demonstreze tuturor că poate sări de la 5 metri. Însă, nu s-a gândit vreo secundă la ceea ce urma, ținând cont și de faptul că nu știa să înoate.

“Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, a mai completat Marga speriată.

Artista s-a speriat extrem de tare cu doar câteva secunde înainte de a sări și a simțit că i se face rău, iar apoi a leşinat. Colegii au ţipat după ajutor şi a venit antrenorul: „Pune-o pe-o parte, Cătă!„.

La scurt timp au ajuns şi cadrele medicale, care i-au administrat calciu și magneziu. Din fericire, tânara și-a revenit destul de repede, doar că a tras o sperietură pe cinste.

“Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Marga, după ce s-a trezit.