Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. Circa 150 de persoane au fost evacuate VIDEO

Mai multe persoane au fost luate ostatice într-o cafenea din oraşul olandez Ede la est de Utrecht, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al autorităţilor municipale.

30 mart. 2024, 12:53
Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. Circa 150 de persoane au fost evacuate VIDEO

Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda.

UPDATE: Toate persoanele luate ostatice într-un oraş din Olanda au fost eliberate, iar suspectul a fost arestat, a anunţat poliţia olandeză.

Știrea inițială:

Un larg contingent de poliţie a încercuit zona din centrul oraşului, potrivit media olandeze. Nu se cunoaşte exact numărul de ostatici, media locale evocând între patru şi cinci persoane.

UPDATE: Trei ostatici au fost eliberați, dar „situația nu s-a încheiat încă”, a anunţat poliţia. Este vorba de trei tineri, care au fost duşi către unități speciale de poliție. Polițiștii subliniază că încă există o amenințare și mai multe persoane sunt încă înăuntru.

Potrivit poliţiei, circa 150 de persoane au fost evacuate.

Citește și: Un al nouălea suspect în atacul de la Moscova a fost prins! Individul este din Tajikistan, aceeași zonă din care provin și ceilalți presupuși atacatori

„Vedem că sunt multe întrebări asupra motivaţiei. Deocamdată, nimic nu arată că este vorba de un atac terorist”, a adăugat poliţia locală pe reţeaua socială X.

Poliţia le-a cerut oamenilor să evite deplasările în centrul oraşului, care este situat nu departe de Arnhem.

Citește și: O femeie care și-a împușcat accidental fiica de 13 ani, vrea să strângă 15.000 de dolari din donații pentru înmormântare: ”Acum copilul meu, gândăcelul meu nu mai e. Nu pot să rezist”

Serviciile feroviare din zona afectată au fost anulate.