O femeie care și-a împușcat accidental fiica de 13 ani, vrea să strângă 15.000 de dolari din donații pentru înmormântare: ”Acum copilul meu, gândăcelul meu nu mai e. Nu pot să rezist”

O mamă din Tennessee care şi-a împuşcat mortal, din greşeală, fiica de 13 ani, cere ajutor oamenilor pentru a-şi putea înmormânta copilul. Femeia avea pistolul în geantă, iar arma s-ar fi descărcat în momentul în care aceasta căuta cheile de la casă.

29 mart. 2024, 12:05
O femeie care și-a împușcat accidental fiica de 13 ani, vrea să strângă 15.000 de dolari din donații pentru înmormântare: ”Acum copilul meu, gândăcelul meu nu mai e. Nu pot să rezist”

Dearria Radley, în vârstă de 13 ani, a murit după ce a fost împuşcată mortal, accidental, de propria mamă. Tragedia a avut loc cu puţin înainte de ora 22:00, în faţa casei. Mama ei căuta cheile în geantă, când pistolul s-a descărcat şi a nimerit-o pe copilă. A fost transportată de urgenţă la spitalul din Vanderbilt, potrivit poliţiei din Nashville, însă a fost declarată moartă ulterior.

„Mama Dearriei a spus anchetatorilor că pistolul ei semiautomat, de calibru 40, se afla în poşetă, printre alte lucruri. S-ar fi descărcat accidental”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Femeia a mărturisit în faţa autorităţilor că arma s-a descărcat în timp ce îşi căuta cheile în geantă. O fracţiune de secundă în care viaţa copilei sale s-a scurs sub ochii ei.

Ulterior, mama – De’Ann Radley – a creat o pagină de strângeri de fonduri GoFundMe în care cere 15.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare. De luni după-amiază, s-au strâns puţin peste 300 de dolari.

Citește și: Patru morţi şi cinci răniţi într-un atac cu cuţitul în SUA, la Rockford, în Illinois. Criminalul a fost arestat

Pe Facebook, Radley a postat de mai multe ori despre durerea ei în urma tragediei, scriind cu majuscule: „Îmbrăţişaţi-vă bebeluşii strâns la piept, pentru că eu mi-am pierdut copilaşul meu. Nu sunt cuvinte să poată descrie această durere. Nu doresc nimănui să treacă prin această durere, inima mea e în milioane de bucăţi. Dearria, am nevoie de tine. Nu pot trăi fără tine. Gândăcelul meu, te iubesc atât de mult”

Mai târziu, ea a distribuit un videoclip cu ea plângând și spunând printre lacrimi că „nu ar dori asta nimănui” și „copilul meu nu mai e”.

„Treisprezece ani. Treisprezece ani. Am trecut prin toate împreună, acum copilul meu nu mai e. Nu pot să rezist. Nu pot. Copilaşul meu. Copilaşul meu”, spune ea, printre lacrimi, în videoclip, potrivit New York Post.

Nu au fost depuse acuzații. Cercetările continuă, autorităţile urmează să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Citește și: 45 de morți după ce un autobuz s-a prăbușit de pe un pod în Africa de Sud. Un copil de 8 ani, singurul supraviețuitor