Luare de ostatici într-un mall din Germania. Atacatorul a fost prins. Înainte şi-ar fi ucis mama

Poliţia din Dresda, un oraş din estul Germaniei, a confirmat că un bărbat înarmat a luat ostatici mai mulţi oameni într-un mall din oraş. Zona a fost izolată. În urma intervenţie poliţiei, atacatorul a fost prins. Ostaticii, o femeie şi un copil, au fost eliberaţi şi sunt nevătămaţi.

10 dec. 2022, 13:47
Luare de ostatici într-un mall din Germania. Atacatorul a fost prins. Înainte şi-ar fi ucis mama

Poliția a evacuat sâmbătă dimineața un centru comercial din centrul orașului Dresda, din estul Germaniei, după un apel care anunţa că un bărbat înarmat a luat ostatici, anunţă Deutsche Welle.

Incidentul s-a produs în Altmarktgalerie. „Departamentul de poliție din Dresda efectuează în prezent o operațiune în centrul orașului Dresda. Contextul este suspiciunea unei situații de ostatici”, a transmis Poliţia într-un comunicat.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii care vor face o mulțime de bani până la Crăciun

Poliția a a decis, de asemena, să închidă piața de Crăciun Striezelmarkt, aflată în apropierea mall-ului şi a cerut localnicilor să evite zona.

Citeşte şi: Vizitezi Târgul de Crăciun din Bucureşti şi pleci acasă cu buzunarele goale. O tânără a plătit o mică avere pe două porţii de pomana porcului şi una de cartofi prăjiţi

Ulterior, Poliţia a anunţat că a reuşit să-l aresteze pe bărbatul înarmat care luase ostatici. Ostaticii, o femeie şi un copil, au fost eliberaţi.

Surse din Poliţie citate de Deutsche Welle au declarat că trupul unei femei de 62 de ani, mama suspectului, a fost găsit într-un apartament din cartierul Prohlis.

Mai multe instituții de presă locale au spus că un bărbat înarmat a încercat mai întâi să pătrundă în clădirea Radio Dresda și a tras cu arma înainte de a se îndrepta către mall-ul Altmarktgalerie.