Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Oricând am nevoie de ea, este acolo pentru mine”

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, a vorbit, în cartea lansată recent de Anamaria Prodan, despre relația pe care o are cu mama lui vitregă. Tânărul de 20 de ani spune că impresara nu a făcut niciodată diferențe între el și cei trei copii ai săi.

25 oct. 2021, 16:37
Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Oricând am nevoie de ea, este acolo pentru mine”

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, pare că are o relaţie excelentă cu mama vitregă. Ce puţin aşa reiese din cartea pe care impresara a lansat-o recent, „Da, sunt cea mai bună!”.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a confirmat și divorțul, Anamaria Prodan a povestit, printre altele, câte ceva şi despre copilul lui Reghe din prima căsătorie. Impresara a spus că a avut mare grijă de Luca şi că acesta a intrat în familia lor în urmă cu câțiva ani, pentru că până atunci a locuit cu mama lui în Germania.

Citeste si Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

În cartea lansată sâmbătă seara, Anamaria Prodan povestește cum l-a cunoscut pe Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf.

(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită (…) Anii au trecut, copilul a crescut și, la 15 ani, a decis să studieze în Dubai, locuind la tatăl său, deci în familia noastră, iar vacanțele să le petreacă la mama sa, ceea ce a adus liniște și mulțumire pentru toate părțile”, povestește impresara în cartea „Da, sunt cea mai bună!”.

Citeste si Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

La rândul său, Luca Reghecampf vorbeşte, în cartea mamei vitrege, despre relaţia cu aceasta. Tânărul spune că o consideră a doua lui mamă și că niciodată nu a simțit că a făcut diferențe între el și cei trei copii ai săi. Luca mărturiseşte că are o relație foarte bună cu Bebeto, Sarah și Rebecca şi că sunt foarte uniți.

Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, afirmă Luca în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.