Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi. „Eşti cel mai bun din cocină!”

Lucian Becali, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali, a postat un mesaj controversat pe contul său de Facebook după ce Farul a câştigat titlul de campioană, după victoria cu 3-2 obţinută în faţa celor de la FCSB.

22 mai 2023, 16:23
Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi. „Eşti cel mai bun din cocină!”
Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi

Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi. Farul a câştigat titlul de campioană a României în fața echipei patronate de Gigi Becali, FCSB. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că Farul a fost echipa mai bună în acest an, iar nepotul său, Lucian Becali, a făcut același lucru, adăugând însă că această performanţă nu reprezintă mare lucru dacă nu este dublată şi de rezultate pe plan internaţional.

Citeşte şi: Gheorghe Hagi, declarație fabuloasă pentru soția sa după câștigarea titlului cu Farul: ”Mă suportă. Am cheltuit toți banii, m-a lăsat” VIDEO

„Și ca să fiu corect, onest și obiectiv, așa cum îmi place să cred că sunt, Hagi a dominat tot campionatul trecut, oarecum merită acest campionat, ar fi fost frustrant să-l piardă așa, în penultima etapă.Noi, chiar dacă am fi bătut tot nu eram siguri de campionat, crapidu și-ar fi dat viața cu noi. Una peste alta mai bine să ia Hagi campionatul decât CeFurăCluj. Omul chiar este un monument de implicare, dedicație, devotament și un iubitor obsedat al fotbalului. Pe de altă parte, așa cum îți spuneam și unui mare clasic în viață, degeaba iei campionatul și ești cel mai bun din cocina din țara asta dacă nu putem intra in grupele Ligii Campionilor, nici macar Europa League, te kaci pe el de campionatul Românikăi, e ca și când ești cel mai bun din curtea școlii…”, a scris Lucian Becali pe Facebook.

Citeşte şi: Gigi Becali îşi demolează echipa după ce a ratat titlul: „Nu au bărbăţie, sunt fricoși!”

Farul a câștigat titlul de campioană a României, duminică, 21 mai, după ce a învins-o cu 3-2 pe FCSB, la Ovidiu,într-un meci din etapa a 9-a din play-off. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, „marinarii” au patru puncte avans faţă de bucureşteni, care nu mai pot pierde locul 2.