Lucian Bode, Ministrul de Interne, a ironizat-o pe Diana Şoşoacă, după ce aceasta a avut duminică seară un conflict cu oamenii de pază de la Institutul Mariu Nasta: „S-a împiedicat sau de ce?” VIDEO

După incidentul cu flamă deschisă la generatorul unității mobile ATI de la „Marius Nasta”, de duminică seară, în curtea institutului și-a făcut apariția senatoarea Diana Șoșoacă, care s-a enervat în momentul în care o persoană de la paza spitalului a încercat să o împiedice să înainteze în curtea institutului.

22 feb. 2021, 16:49
Lucian Bode, Ministrul de Interne, a ironizat-o pe Diana Şoşoacă, după ce aceasta a avut duminică seară un conflict cu oamenii de pază de la Institutul Mariu Nasta: „S-a împiedicat sau de ce?” VIDEO

Lucian Bode, Ministrul de Interne, a ironizat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ce aceasta s-a plâns că ar fi fost bruscată de angajaţii de la paza spitalului Marius Nasta din capitală. Întrebat luni de jurnalişti cum comentează acuzaţiile senatoarei, Ministrul de Interne a avut un răspuns ironic. „S-a împiedicat sau ce? Nu ştiu”, a spus luni Lucian Bode.

Fosta senatoare AUR a fost bruscată de paza Spitalului Marius Nasta, după ce a încercat să-l urmărească pe ministrul Vlad Voiculescu în curtea Institutului Marius Nasta.

”Câți oameni trebuie să mai moară ca dvs. să vă dați demisia?” l-a întrebat Diana Șoșoacă pe Vlad Voiculescu, în curtea institutului ”Marius Nasta”.

„Sunt senator al României, dl ministru are obligația să vorbească cu un senator. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie, sunteți pentru a doua oară ministrul Sănătății” i-a spus Diana Șoșoacă ministrului Sănătății. Vlad Voiculescu s-a uitat la senatoare și a întrebat-o: ”Ce faceți?”.

”Eu ce fac? Este dreptul meu. Nu sunteți ales al poporului, sunteți numit. Tot poporul vă cere demisia, v-am sunat de multe ori și nu ați avut nici măcar decența să răspundeți la solicitările poporului român. Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs.? Este adevărat că toate incendii sunt folosite pentru a privatiza sănătatea din România? De ce nu răspundeți?” a continuat Diana Șoșoacă.

Declarație de presă susținută de Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Declarație de presă susținută de Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Posted by Partidul Naţional Liberal on Monday, February 22, 2021

După ce Ministrul Sănătăţii s-a depărtat şi a intrat în curtea Institutului Marius Nasta, Şoşoacă a încercat să meargă după el pentru a-i cere în continuare explicaţii.

Scandalizată de faptul că bodyguarzii nu îi dădeau voie să intre în Institut, Diana Șoșoacă a continuat scandalul, urmând o altercație fizică cu aceștia, dar și amenințări pe care Lucian Bode a ales să le ironizeze.

„Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!“, l-a amenințat Șoșoacă pe unul din bărbații de la pază.

O alertă de incendiu a fost duminică seară la spitalul Marius Nasta din Capitală. Din fericire, niciun pacient nu a fost pus în pericol

Se pare că ar fi fost vorba despre exteriorul unei unităţi ATI mobilă. Cel care a sunat la 112 a spus că este flacără în partea superioară a caravanei mobile. Opt mașini de stingere, o autoscară, o ambulanță cu medic, șase echipaje de prim-ajutor au fost mobilizare pentru incendiul de la Marius Nasta. Au fost scoși pacienții din unitatea mobilă. Erau șapte pacienți, niciunul nu se află în pericol. Cinci dintre pacienții din modulul ATI erau intubaţi.

„Era anunțat un incendiu la tirul de terapie intensivă (modulul ATI mobil al spitalului n.r.), dar, la sosirea echipelor, nu era foc cu flacără, în interiorul tirului nu era fum și nu era flacără, din ce am înțeles, probabil ceva la exteriorul tirului a fost. Oricum, echipele sunt acolo în acest moment. Nu sunt probleme. O să aflăm cauza fumului, pacienții vor fi relocați până când se verifică complet situația. Nu sunt probleme”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Citeşte şi: Klaus Iohannis are un nou plan pentru George Maior, cel mai prolific ambasador pe care l-a avut România în ultimii ani. Reușitele acestuia într-o misiune de aproape șase ani