Lucian Bute, mărturisiri emoţionante din Canada. Cele două mari regrete ale fostului campion mondial

Lucian Bute, 40 de ani, este decis să nu mai urce niciodata în ring într-un meci oficial. Stabilit în Canada, fostul pugilist, campion mondial al categoriei supermijlocii, versiunea IBF, s-a dedicat afacerilor. Totuşi, românul are două mari regrete!

25 iun. 2020, 12:27
Lucian Bute, mărturisiri emoţionante din Canada. Cele două mari regrete ale fostului campion mondial

Lucian Bute considera ca boxul mondial amator a decazut in ultima vreme, o solutie pentru redresarea sportului in Romania fiind o atentie mult mai mare pentru copii si juniori, dupa modelul aplicat de Gica Hagi la academia sa de fotbal.

Lucian Bute rupe tăcerea după scandalul din „Gala Bute”: „A fost cel mai greu moment”

„Eu unul nu am aruncat castigurile in stanga si in dreapta, bursele mele de meciuri le-am investit intr-o afacere care imi da oarecum liniste mie si familiei mele. Deci, intr-un cuvant, eu mi-am ivestit banii si dorm in fiecare seara linistit, nu-mi fac niciun fel de probleme din acest punct revedere. Am afaceri in imobiliare. Sunt foarte bine, sunt foarte multumit, am doi copii sanatosi. Ne ocupam de ei, incercam sa le dam o educatie cat mai frumoasa, ei s-au nascut aici si am considerat ca pentru viitorul lor e mai bine sa ramanem aici in Canada”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute, mesaj emoţionant la final de carieră: „Mi-am încheiat cariera de boxer”

Lucian Bute a afirmat ca singurele sale regrete din cariera sunt absenta de la Jocurile Olimpice si faptul ca a acceptat sa urce accidentat in ring la meciul disputat cu englezul Carl Froch.

„Singurul meu regret din boxul amator este ca nu am ajuns la Jocurile Olimpice. Mi-am dorit atat de mult acest lucru, si am fost la un pas in 2000 pentru Jocurile Olimpice de la Sydney. Dar nu pot sa spun ca regret ca am facut pasul catre boxul profesionist. Tinand cont de conjunctura, ca am ajuns campion este frumos, pentru ca se putea intampla foarte bine sa nu devin campion mondial, cum sunt alti mii de boxeri din lume, si atunci poate ar fi fost un regret. Toata lumea stie ce s-a intamplat la meciul ala din Anglia, cu Carl Froch, cand am pierdut si titlul mondial. Ala a fost si este un regret pentru mine, ca am acceptat sa urc in ring accidentat, nu faptul ca m-am dus in Anglia. Eu facusem oferta sa vina aici in Canada, dar nu au vrut si apoi au facut ei oferta si am zis OK. Eram foarte increzator ca pot sa castig si acolo. Dar regretul meu este ca am urcat in ring accidentat. Asta e regretul meu cel mai mare”, a mai declarat Lucian Bute.


loading...
Partenerii noștri