Lucian Mîndruţă o taxează din nou pe Olivia Steer, deşi susţine că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

Olivia Steer a avut o nouă ieşire controversată pe reţelele sociale, unde a susţinut că în spatele "liniilor albe" lăsate de avioane pe cer s-ar afla ceva necurat, iar criticul său de serviciu, Lucian Mîndruţă, nu a pierdut mult timp până să o ironizeze, din nou, pe influenceriţă.

27 sept. 2023, 11:28
Lucian Mîndruţă o taxează din nou pe Olivia Steer, deşi susţine că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

Ideile conspiraţioniste ale Oliviei Steer nu mai miră de mult pe nimeni, aceasta chiar reluând de mai multe ori aceleaşi teme – vaccinurile, liniile albe, medicamentele de orice fel, care ar fi nocive etc – , dar este interesant că, deşi a declarat că este prieten de familie cu ea şi cu soţul său, Andi Moisescu, Lucian Mîndruţă îşi face de fiecare dată o misiune personală din a o critica sau ironiza.

La fel s-a întâmplat şi luni, când Olivia Steer a lansat o noua teorie cu privire la „liniile albe” care brăzdau cerul Capitalei, fiind o zi foarte senină.

„Și eu mi-am pus problema ca dârele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis ‘fum’ de ‘motor’, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era ‘fum de motor’, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu.

Apoi, am observat că astfel de dâre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat ‘aer curat de munte’, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de ‘enteroviroză’, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Și nici n-am ‘luat’ de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.

Citeşte şi: Sorinel Copilul de Aur riscă să fie ridicat de poliție. Manelistul are probleme serioase cu legea

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin”, a susținut Steer pe Facebook, stârnind un val de comentarii.

Ca de fiecare dată, printre cele mai apreciate postări în care Olivia Steer a fost ironizată a fost cea a lui Lucian Mîndruţă.

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă.

Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut. Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Interesant este că, în urmă cu aproximativ opt ani, Mîndruţă declara că este prieten de familie cu Olivia Steer şi Andi Moisescu, chiar dacă nu se ştie în ce stadiu mai sunt în prezent relaţiile dintre ei.

”Sunt cu inima frântă, căci familia Moisescu – Steer îmi este prietenă. Dar, cred că atunci când faci afirmaţii că ceaiul de coadă şoricelului vindecă accidentele cerebrale ar trebui să ai un studiu în acest sens.

Eu îi înţeleg drama personală Oliviei, căci nu ştiu ce aş fi făcut în situaţia ei. Copiii mei sunt vaccinaţi, pentru că eu înţeleg ştiinţa din spatele vaccinului.

Eu mi-am vaccinat fata cu vaccinul HPV înainte că el să fie oferit gratuit, pentru că noi nu am vrut să aşteptăm până era pus la dispoziţie”, a explicat Mîndruță la Antena Stars în 2015.

Citeşte şi: Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. Cu ce boală a fost diagnosticată vedeta: „De patru ani am încercat toate combinațiile posibile”