Romaşcanu (PSD): „Data votului pe moţiunea de cenzură, anunţată marţi. Dacă trece, guvernul va fi demis, indiferent de decizia CCR”

Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a susţinut vineri o conferinţă de presă în care a anunţat ce paşi urmează să facă social-democraţii în ce priveşte moţiunea de cenzură depusă împotriva guvernului Orban şi a răspuns şi întrebărilor legate de migraţia mai multor parlamentari PSD către rivalii din PNL.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 09:53
Romaşcanu (PSD): „Data votului pe moţiunea de cenzură, anunţată marţi. Dacă trece, guvernul va fi demis, indiferent de decizia CCR”

„In acest moment exista negocieri cu toate grupurile parlamentare si cel mai probabil marti vom anunta cand se va vota motiunea. Ne dorim ca votul sa aiba loc cat mai repede. 

Va exista un nou CEx, care va decide cand se va vota. Se poate face vot pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Juristii partidului vor analiza aceasta contestatie la CCR, cu aceste argumente nu prea serioase si vom vedea daca trebuie sa ne adaptam procedura in functie de ce scrie acolo. 

Daca motiunea trece, guvernul va fi demis, indiferent de decizia CCR, daca se voteaza inainte, pentru ca CCR decide pentru viitor. Aceasta este legea in Romania.

Noi suntem convinsi ca aceasta motiune va trece. Imi pare rau pentru plecarile din PSD, mai ales de colegul meu Breaz, suntem in campanie si oamenii aleg mai multt in functie de interesele proprii. Doamna Meirosu este politician de sens giratoriu, pleaca-vine, pleaca-vine, acum a ales sa plece. Nu o sa mai vina.”, a declarat Romaşcanu în scurta conferinţă de presă.

Citeşte şi: PSD lansează încă o acuzaţie gravă la adresa guvernului Orban. Manevra prin care s-au sifonat 4 milioane de euro