Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu: „Încercam să nu îi ating limba”

Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu. Cei doi au format un cuplu în telenovela "Lacrimi de iubire", care a fost difuzată în urmă cu cincisprezece ani. Fostul actor a vorbit despre secvenţele erotice pe care le-a avut cu frumoasa brunetă.

01 feb. 2022, 15:46
Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu: „Încercam să nu îi ating limba”
Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu

Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu. Acum, fratele lui Augustin Viziru nu se mai ocupă cu actoria, activează în alte domenii. Însă, acea perioadă, în care juca în telenovele rămâne una dintre cele mai fumoase din viaţa lui.

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Lucian Viziru. Cu ce boală se confruntă: „E o rugăminte”

Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu

În 2006, Lucian Viziru a făcut furori alături de Nicoleta Luciu în celebra telenovelă, „Lacrimi de iubire”. Artistul a vorbit despre scenele fierbinți pe care le-a jucat alături de brunetă, care era partenera lui în film.

Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală… Am fost întrebat dacă aș avea ceva împotrivă să-mi dau jos chiloții. Zic: «Ce, ești nebun?!», i-am zis lui Iura Luncașu. M-am dus la Ruxandra Ion și i-am spus că dacă mi se scoală aia e și răspunsul ei a fost: «Dacă ți se scoală, te bat!»

Cred că și acum mai e frumoasă (n.r. – Nicoleta Luciu). Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Încercam să nu îi ating limba ca să nu se ducă creierul meu către zona aia, m-am gândit la Palestina, dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem doi handicapați.

Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea, ascultam în mașină ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o întreabă: «Cum o are Viziru? I s-a sculat?» La care ea zice: «Nu i s-a sculat nimic, cred că e homosexual»”, și-a amintit Lucian Viziru, în podcastul „Acasă la Măruţă”.