Diagnosticul primit de Lucian Viziru. Cu ce boală se confruntă: „E o rugăminte”

Diagnosticul primit de Lucian Viziru. La începutul anului, fostul actor a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri mari în piept. Medicii l-au internat şi i-au făcut mai multe analize pentru a afla cu ce boală se confruntă.

28 ian. 2022, 18:23
Diagnosticul primit de Lucian Viziru. Cu ce boală se confruntă: „E o rugăminte”
Diagnoticul primit de Lucian Viziru

Diagnosticul primit de Lucian Viziru. După ce a ieşit din spital, antrenorul de tenis a explicat ce analize i-au făcut medicii și ce diagnostic a primit de la aceștia.

Citeşte şi: Lucian Viziru a mărturisit de ce s-a mutat în Germania când era pe culmile succesului. Pentru ce job a renunțat la muzică și actorie

Diagnosticul primit de Lucian Viziru

La îndrumarea experților, Lucian Viziru a realizat un set de analize, pentru a afla cu ce boală se confruntă. Fostul actor a mărturisit că a făcut un RMN, iar medicii i-au explicat de unde i se trag toate problemele sale de sănătate.

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr…

Hm, sunt trecut de 40. Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni.

Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea. Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult„, a spus Lucian Viziru pe reţelele de socializare.