Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania: „Am crezut că mă împușcă. Mă străduiesc, altfel mă trimite din nou în România”

Lucian Viziru a avut ceva probleme cu Poliţia din Germania, acolo unde locuieşte de câţiva ani buni, împreună cu familia lui. Pentru că nu a respectat diverse reguli, fostul actor a fost amendat de fiecare dată, odată a crezut că va fi împuşcat de om al legii.

16 apr. 2021, 14:52
Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania: „Am crezut că mă împușcă. Mă străduiesc, altfel mă trimite din nou în România”
Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania

Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania. Fostul actor care a făcut furori în telenovelele românești din anii 2000 a luat o decizie radicală în urmă cu șapte ani și a plecat alături de familie din România.

S-a acomodat destul de repede în Germania, dar cel mai mult i-a luat să se deprindă cu corectitudinea și exigența nemților. „Fac extraordinar! Suntem în Germania, sănătoși. Este cu totul și cu totul altă viață. Nu mai sunt telenovele, baruri, cafenele, acum am munca în stilul nemțesc. Nu-mi iese de fiecare dată punctualitatea, dar mă străduiesc, altfel Germania mă trimite din nou în România.

Cursurile sunt suspendate, iar eu stau pe tușă cam din octombrie. În sala de tenis nu se poate, afară e frig. Nu e nici rău pentru că am timp de petrecut cu familia, dar n-ai unde să mergi. Disciplina s-a schimbat de când am venit aici, în primul rând trebuie să respecți legea.

Mama a fost infectată cu COVID-19, atunci mi-a fost frică să nu o pierd, chiar a fost foarte rău. După 10 zile au dat-o afară din spital pentru că nu aveau suficiente paturi, dar acum e bine și sper așa să fie în continuare„, a spus Lucian Viziru.

Citeşte şi: Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania: „Nu ai voie să ieşi din casă. Nu este deschis nimic”

Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania

Lucian Viziru a recunoscut că nu a respectat întotdeauna regulile de circulație, motiv pentru care a strâns câteva amenzi. „Lumea se ține de reguli, spre deosebire de România. Disciplina, în primul rând, pentru că aici altfel n-ai cum. Trebuie să înveți să te ții de reguli, să respecți legea, pentru că mi-am luat amenzi pentru nepurtat de centură, de exemplu, pentru parcat neregulamentar.

Te costă, nu te costă mult, 10-15, am vorbit și la telefon odată, 125 de euro, am crezut că mă împușcă polițistul când m-a oprit pe stradă: Lasă telefonul jos din mână. Mi-am pierdut și carnetul, la un moment dat, am mers o lună cu bicicleta. Dar înveți din chestiile astea și trebuie să te supui regulilor, pentru că de-asta le merge lor bine și nouă mai puțin bine, că ei se țin de chestiile astea„, a mai spus el în emisiunea lui Măruţă.


loading...
Partenerii noștri