Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania: „Nu ai voie să ieşi din casă. Nu este deschis nimic”

Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania. Fostul actor s-a restras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, acum locuieşte în Germania, de mai bine de şapte ani. Acolo este antrenor de tenis şi își dorește foarte mult ca fiul lui să aibă parte de o educație nemțească.

07 apr. 2021, 10:41
Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania: „Nu ai voie să ieşi din casă. Nu este deschis nimic”
Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania

Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania. Artistul a povetit că regulile sunt extrem de stricte în zona în care locuiește. Sunt deschise numai magazinele esențiale și nimeni nu are voie să iasă din casă fără un motiv bine întemeiat: mersul la serviciu sau la spital.

Citeşte şi: Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor: „A venit în viaţa mea la momentul perfect”

În landul nostru sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepția magazinelor esențiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat.

Lucian Viziru, despre restricţiile din Germania

Mers la serviciu, spital, alergat sau plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială de 1,5 m (piețe, parcuri etc).Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei. Copiii sub 14 ani nu se socotesc. Și toate acestea la o rată de incidență de 1/1000, da? Nu ca în București, de 7/1000, și lumea vrea mall-uri și gym-uri

‘, a declarat Lucian Viziru, potrivit click.ro.

„N-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte”

Într-un interviu mai vechi, Lucian susţinea că este mulţumit de viaţa pe care o duce acum şi nu ar mai vrea să se întoarcă la viaţa de dinainte. Acum, nu îşi mai imaginează  viaţa fără soţia şi fiul lor. „Nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea Lucian Viziru într-un interviu acordat PRO TV.