Lucian Viziru, probleme mari de sănătate! E internat în spital de dinainte de Revelion. Actorul de 45 de ani e suspect de infarct

Lucian Viziru trece prin momente grele încă dinainte de sărbători. Și-a petrecut Revelionul în spital și este internat în continuare.

03 ian. 2022, 18:03
Lucian Viziru, probleme mari de sănătate! E internat în spital de dinainte de Revelion. Actorul de 45 de ani e suspect de infarct

Actorul și-a anunțat fanii, printr-un clip video urcat pe Youtube, că e internat în spital de patru zile fiindcă e suspect de infarct. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cunoscuții săi.

Lucian Viziru a făcut videoclipul de pe patul de spital, cu branula în mână. Le-a mărturisit tuturor că așa și-a început anul 2022, la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin atent sub supraveghere.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.

Lucian Viziru a mărturisit că inițial s-a crezut că a făcut infarct fiindcă avea mari dureri în capul pieptului. La primele analize de inimă rezultatele au ieșit negative. Ulterior, au ieșit pozitive și a apărut suspiciunea de infarct.

„Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

Citește și Lucian Viziru, probleme cu Poliţia din Germania: „Am crezut că mă împușcă. Mă străduiesc, altfel mă trimite din nou în România”

Citește și Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui, Lucian. Puţini ştiu asta: „A fost principalul motiv”