Lucruri de care chiar NU ai nevoie pentru bebeluşul tău

Venirea pe lume a micuţului tău e cel mai frumos lucru din viaţa ta. În acelaşi timp, dacă e să fim sinceri până la capăt, e şi pretextul ideal să îi cumperi tot ce ţi-ai dorit vreodată şi nu ai avut când erai mică.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 06:54
Lucruri de care chiar NU ai nevoie pentru bebeluşul tău

E foarte usor sa intri in „febra” cumparaturilor pentru bebe si sa nu mai stii cand si unde sa te opresti. Practic – si aici nu ma vei putea contrazice – orice magazin pentru bebelusi in care intri e un colt de Rai, un fel de Taram al Fagaduintei, in care ti-ai dori sa te poti muta numai ca sa fii mereu aproape de toate lucrusoarele acelea minuscule, adorabile si colorate.

Din clipa in care pasesti inauntru, rafturile frumos aranjate cu jucarii, hainute, tot felul de dispozitive (care mai de care mai nastrusnice), stocuri interminabile de produse minunate si absolut necesare – toate acestea ti se imprima pe retina si in suflet, incat ajungi sa ai senzatia ca trebuie sa le ai cu orice pret.Unde tragi totusi linia? Inainte de a saraci bugetul familiei cumparand in nestire obiecte frumoase dar care nu sunt neaparat si practice, uita-te pe lista de mai jos ca sa vezi care sunt lucrurile de care te poti lipsi si de care puiul tau chiar nu are nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.