Lucruri de care nu ai nevoie în viaţă pentru a fi fericit

Vii pe acest pamant ca o fiinta completa, fara limite si poti incepe sa traiesti o viata extraordinara acum, fara sa astepti ca anumite conditii sa fie indeplinite. In ciuda a ceea ce ai auzit inainte, nu ai nevoie de aceste lucruri pentru a te bucura din plin de o viata fericita.

19 iun. 2015, 19:48
Lucruri de care nu ai nevoie în viaţă pentru a fi fericit

O multime de prieteni

Pe masura ce cresti inveti cat de important este a ai cativa prieteni adevarati in loc de cateva cunostinte. Insa, cand este vorba despre prietenie se aplica foarte bine vorba: „calitatea este mai importanta decat cantitatea”; e mai bine sa ai un cerc restrans de prieteni in care te poti increde si cu care sa imparti atat timpurile bune cat si rele – nu vei simti nevoia sa numeri amicii atunci cand esti cu adevarat conectat cu oamenii din viata ta.

Aprobarea celorlalti

Te poti simti confortabil si linistit cand ceilalti sunt de acord cu tine, insa nu ai nevoie de acordul lor – de fapt tu doar iti doresti sa te simti acceptat. Insa, cea mai inalta forma de acceptare vine atunci cand tu te bazezi pe tine insuti si nu pe ceilalti pentru a fi validat.

La finalul zilei te vei simti sleit de puteri si te vei indoi de vocea interioara daca dai atat de multa importanta spuselor celorlalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citeşte şi Ce trebuie să faci ca să fii fericit întreaga zi