Lucruri pe care nu le ştiai despre crema de protecţie solară

În vremurile pe care le trăim crema de protecție solară nu mai este ceva pe care îl putem omite. Dacă femeile sunt puțin mai atente cu acest aspect, bărbații, ușor mai neglijenți, se mânjesc un pic și sunt convinși că sunt protejați de razele toride. Ceea ce este total greșit. Dacă nu ți-ai aplicat cantitatea suficientă de cremă, iar stratul este prea subțire, atunci este că și cum nu te-ai fi dat deloc.

RomaniaTV.net
22 iul. 2012, 20:32
Lucruri pe care nu le ştiai despre crema de protecţie solară

Ultimele recomandări venite din partea Centrului de Control al Bolilor și Institutul Național de Sănătate din Marea Britanie trebuie să ai cel puțin 2 miligrame de loțiune cu factor 15 pe fiecare centimetru pătrat de piele expusă pentru că această să fie protejată conform standardelor. Iar cercetătorii de la Academia Americand de dermatologie spun că majoritatea oamenilor aplică între 25 și 75% din cantitatea necesară de loțiune, reducându-se astfel substanțial din proprietățile acesteia. Iată câteva sfaturi oferite de site-ul Mena€™s Health pentru doză corect loțiunea de protecție solară.
 
 1. Un pahar de tequila
 
 Nu să-l beți. Cam atâta cantitate de cremă trebuie să va întindeți pe brațe, picioare, piept, spate și față dacă va duceți la plajă, explică dr. Elizabeth Hale, dermatolog la NYUa€™s Langone Medical Center.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.