Ludovic Orban a fost întâmpinat de protestatari la Deva. Angajații Termocentralei Mintia își strigă nemulțumirile

Președintele PNL a fost întâmpinat la Deva de zeci de protestatari care și-au exprimat nemulțumirea față de frigul din apartamente.

13 mart. 2021, 12:45
Ludovic Orban a fost întâmpinat de protestatari la Deva. Angajații Termocentralei Mintia își strigă nemulțumirile

Ludovic Orban a fost întâmpinat de protestatari la Deva. Președintele PNL va participa alături de eurodeputatul Siegfried Mureșan la o acțiune de prezentare a Programului Național de Redresare și Reziliență.

Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au organizat un protest în apropierea locației în care se va desfășura întâlnirea. Totul, după ce aproximativ 4.000 de locuințe nu au căldură în această perioadă deoarece Termocentrala Mintia este oprită, conform HD24.ro.

Citește și: Pârtiile sunt din nou pline, la două zile după ce premierul Cîţu a spus că din cauza schiorilor s-a trecut din nou de 5.000 de cazuri Covid pe zi GALERIE FOTO

Ludovic Orban a fost întâmpinat de protestatari la Deva

”Totul va fi bine? Când și pentru cine?”, ”Apă caldă și căldură pentru școlile din Deva”, „România normală, cu mască și fără școală?”, ”Nu poți să salvezi Mintia, darăminte România”, ”Opriți jaful din energie!” sunt câteva dintre mesajele protestatarilor afișate pe bannere.

Ludovic Orban și Siegfried Muresan vor prezenta autorităților locale „Programul Național de Redresare și Reziliență – Bani europeni pentru dezvoltarea județului Hunedoara”.

La locul protestului s-au deplasat și oamenii legii pentru a se asigura că cetățenii respectă legile impuse în contextul pandemiei COVID. Luvodic Orban a fost huiduit de protestatari, în timp ce primarul orașului a fost luat la rost de cetățeni.

Citește și: Gabriela Firea spulberă Guvernul Cîţu. „Au înghețat pensiile și salariile, dar degeaba. Avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”