Ludovic Orban a refuzat alocarea de fonduri pentru o comună, posibil pentru că e din Teleorman

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a propus, marţi, în debutul şedinţei de guvern, patru proiecte privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară pentru mai multe localităţi, dar prim-ministrul Ludovic Orban a refuzat proiectul referitor la comuna Suhaia, din judeţul Teleorman.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 17:57
Ludovic Orban a refuzat alocarea de fonduri pentru o comună, posibil pentru că e din Teleorman

Ion Ştefan a enumerat cele patru proiecte de hotărâre privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în Bugetul de stat pe anul 2020 pentru: comuna Ceahlău (judeţul Neamţ), comuna Stroieşti (judeţul Vâlcea), comuna Suhaia (judeţul Teleorman) şi unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa.

În momentul în care Ion Ştefan a prezentat proiectul privind comuna Suhaia, prim-ministrul a spus „Nu”, dar nu a oferit explicaţii suplimentare.

În ce priveşte unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa, Orban a precizat că este de acord.

„Da, vă referiţi la situaţia Medgidia… De acord. Dar cum au ajuns să aibă alocarea bugetară la cred că jumătate din alocarea bugetară de anul trecut? Sau au fost suplimentări, probabil, tot similare din Fondul de rezervă? Am înţeles. Am aprobat. Ştiu cazurile”, a spus Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban face anunţul înainte de moţiune: „E posibil să candidez pentru parlamentare”