Ludovic Orban, acuzat de trădare după moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR. Rareş Bogdan: Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-a criticat sâmbătă pe președintele PNL, Ludovic Orban, pentru că a contribuit la îndeplinirea procedurilor parlamentare privind depunerea moțiunii de cenzură a USR PLUS - AUR împotriva Guvernului Cîţu.

04 sept. 2021, 10:57
Ludovic Orban, acuzat de trădare după moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR. Rareş Bogdan: Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-a acuzat pe Ludovic Orban de trădare pentru că a convocat Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, moţiune condusă de USR PLUS şi AUR.

„Nu vreau să cred că Orban a trădat, nu cred că trebuia să-și anuleze programul, este bizar că președintele Camerei Deputaților de la partidul împotriva căruia se depune moțiunea să stea să aștepte, să ia act de moțiunea domnilor Simion, Barna și Cioloș. Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile către doamna Prună de la USR… Alina Gorghiu ar fi trebuit să facă convocarea, a fost delegată de președintele Senatului Anca Dragu care este plecată în străinătate, Alina Gorghiu nu a făcut-o… sunt chestii dureroase pentru PNL”, a explicat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Conducerea Senatului şi Camerei Deputaţilor a fost convocată vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR şi USR PLUS a moţiunii de cenzură. Şedinţa s-a încheiat fără niciun rezultat pentru că nu a fost cvorum.

Astfel că membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului se întrunesc din nou sâmbătă, la ora 11, pentru a stabili calendarul privind citirea şi votul pe moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîţu.

Citeşte şi: AUR, acuzaţii dure: „Oare a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul Anghel Saligny și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2?”


loading...