Ludovic Orban: „Am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu se află printre posibilii candidaţi”

Ludovic Orban a confirmat faptul că joi va fi schimbat prefectul Capitalei, iar Traian Berbeceanu se află printre "posibilii candidaţi" pentru această funcţie. Gheorghe Cojanu a fost protagonistul uneor bâlbâieli, după ce duminică Capitala a depăşit pragul de trei la mia de locuitori.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 06:13
Ludovic Orban: „Am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu se află printre posibilii candidaţi”

„Încă de luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei înainte de o şedinţă fundamentală condusă de prefectul Capitalei, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din legislaţie şi din hotărârea de guvern din starea de alertă” , a declarat premierul României.

Citeşte şi: PNL a depus lista pentru parlamentare. Ludovic Orban: E vital să avem alegeri pe 6 decembrie!

„Da, am luat decizia de al schimba pe prefectul Capitalei. Da, Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi pentru fucţia de Prefect care se află în evaluare. Joi vom opera această opţiune” , susţine Orban. 

Premierul suţine că Berbeceanu are calităţile necesare pentru a ocupa această funcţie, iar dacă sunt îndeplinite condiţiile legale, acesta va fi sprijinit. De asemenea, Orban a precizat că activitatea lui Berbeceanu este cunoscută, iar la Prefectură este nevoie de un om integru, hotărât, care a demonstrat că îşi atinge obiectivile.

„Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să-şi atingă obiectivele pe care şi le stabileşte.”


loading...