Ludovic Orban: „Am votat împotriva acestui guvern al trădării, care va fi incapabil să facă reforme”

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat, joi, după votul de învestire a noului Guvern, că a votat împotrivă şi că noul Executiv condus de Nicolae Ciucă nu va fi în stare să facă reformele cuprinse în programul de guvernare.

25 nov. 2021, 14:32
Ludovic Orban: „Am votat împotriva acestui guvern al trădării, care va fi incapabil să facă reforme”

Ludovic Orban a declarat că guvernul Ciucă nu va fi preocupat de reforme, ci va avea ca prioritate împărţirea funcţiilor şi resurselor, pentru satisfacerea clientelelor politice ale PNL şi PSD.

„Acest Guvern seamănă cu o încropeală făcută fără noimă împotriva oricărei logici politice. Acest Guvern va fi incapabil să facă reforme. Acest Guvern nu va face altceva decât să distribuie resursele discriminatoriu pentru satisfacerea clientelei lacome a PSD şi clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii PNL”, a spus Orban.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, discurs dur la adresa PNL: „România se află într-un punct critic, după doi ani pierduţi. PSD ştie să guverneze”

Ludovic Orban: „Acest guvern este o monstruoasă coaliţie, o sfidare la adresa românilor”

Deputatul independent a anunţat că va face o opoziţie dură, raţională şi cu soluţii.

”Acest Guvern este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, de bună credinţă, care şi-au pus încrederea în formaţiunile politice care i-au înşelat”, a afirmat orban, arătând că a votat împotriva învestirii Guvernului, pentru că nu a dorit să fie ”complici la această monstruoasă coaliţie”.

”Am votat împotriva acestui Guvern al trădării”, a mai declarat Orban.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, primele declaraţii după învestirea Guvernului: „Guvernul României va face tot ce şi-a asumat. Nu există probleme cu fondurile pentru pensii şi salarii”