Ludovic Orban ameninţă cu amenzi. „E păcat să sufere cei corecţi din cauza celor care nu respectă legea”

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că autorităţile vor aplica amenzi celor care nu respectă legea. Şeful Executivului a explicat că Guvernul nu vrea să impună noi restricţii, însă pentru a lua aceste măsuri este nevoie de susţinerea cetăţenilor.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 15:44
Ludovic Orban ameninţă cu amenzi. „E păcat să sufere cei corecţi din cauza celor care nu respectă legea”

Întrebat dacă este posibil ca terasele să fie închise în contextul creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus, Ludovic Orban a afirmat că obiectivul Executivului este de a reduce numărul de infecţii cu COVID-19.-

„Obiectivul nostru este să utilizăm toate instrumentele legale pe care le avem la dispoziţie, după aproape o lună de vid legislativ, pentru a reduce răspândirea şi a reveni pe trend descendent. Avem nevoie de susţinere.

Dacă se respectă regulile, nu avem nevoie să mai impunem nicio măsură de restricţie, indiferent că este vorba de terase, mall-uri, plaje, de orice fel de activitate economică, socială, culturală.

Obiectivul nostru e să utilităm toate pârghiile legale, inclusiv amenzile pentru cei care nu respectă legea pentru că e păcat să sufere cei corecţi din cauza celor care nu respectă legea”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre alegerile locale. „Nu luăm în calcul amânarea”