Ludovic Orban, anunţ îngrijorător: „România se află într-un pericol extrem de mare”. Apelul premierului la partidele politice

Ludovic Orban a dezvăluit, în cadrul unor declaraţii de presă făcute luni dimineaţa, că România trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Premierul a făcut apel la toate forţele politice să nu sprijine în Parlament raportatul adoptat de Comisia de buget-finanţe fiindcă ar face economia să se prăbuşească.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 06:49
Ludovic Orban, anunţ îngrijorător: „România se află într-un pericol extrem de mare”. Apelul premierului la partidele politice

De asemenea, Ludovic Orban a mai spus că nu sunt posibile creșteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% și pentru stimulente de câte 500 de euro pentru profesori.

„Bugetul nu-și mai poate permite nicio creștere a cheltuielilor în momentul de față. În urma zilei negre de la Parlament, în care comisia de buget-finanțe, adică pesediștii din comisia de buget-finanțe au adoptat niște modificări la ordonanța de rectificare, la ora actuală, România se află într-un pericol extrem de mare. Fac apel către toate forțele politice să nu sprijine în Parlament raportul adoptat de comisia de buget-finanțe pentru că asta va atrage consecințe nefaste pentru economia românească, inclusiv pentru capacitatea României de a atrage investiții”, a afirmat Orban.

„PSD vrea să bage românia în incapacitate de plată”, a mai spus premierul.

Citeşte şi Orban, despre profesorii care refuză să predea online: „Nu pot să-mi imaginez! Vom lua măsurile legale care se impun”