Ludovic Orban, despre cel mai mare proiect din Oltenia: „Asigurarea unei conexiuni rapide către infrastructura de transport europeană va atrage investiții”

Ludovic Orban a asigurat județele din Oltenia că cele 20 de milioane de lei investite în studii de fezabilitate vor facilita derularea celui mai mare proiect regiune, Autostrada Calafat – Craiova – Lugoj.

08 iul. 2021, 22:32
Ludovic Orban, despre cel mai mare proiect din Oltenia: „Asigurarea unei conexiuni rapide către infrastructura de transport europeană va atrage investiții”

Ludovic Orban

a făcut declarații într-un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la cel mai mare proiect din zona Olteniei, Autostrada Calafat – Craiova – Lugoj. Liderul PNL a asigurat cetățenii că cele 20 de milioane de lei alocate pentru studii de fezabilitate vor facilita finalizarea autostrăzii. De asemenea, Orban a mai precizat că o infrastructură de transport europeană va atrage investiții.

„Îmi doresc nu o guvernare de 8 ani, ci una de cel puțin 12 ani, cât a fost marea guvernare liberală, între 1876 și 1888, marea guvernare liberală sub conducerea lui Ion C. Brătianu.
Le-am transmis membrilor PNL Dolj, astăzi, că am fost mereu aproape de ei, cu fapte și nu cu vorbe. Toți primarii știu că într-un an și o lună, cât a durat mandatul meu, în pandemie și în criză economică gravă, am găsit împreună cu ministrul Finanțelor și cu ministrul Dezvoltării resurse să echilibrăm bugetele locale, de trei ori și ultima oară sub conducerea domnului prim-ministru interimar, Nicolae Ciucă.
Filialele din Oltenia știu că m-au avut ca partener în alocarea a 20 de milioane pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru cel mai important proiect pentru Oltenia, din punctul meu de vedere, care înseamnă Autostrada Calafat – Craiova – Lugoj. Conectarea la Coridorul IV European, la Lugoj și asigurarea, practic, a unei conexiuni rapide către infrastructura de transport europeană va atrage investiții în Craiova, în Dolj și în toate județele Olteniei.
Fără investiții nu există dezvoltare, iar pentru noi este fundamental să prioritizăm și să finalizăm acest proiect extrem de important pentru Dolj.
Toate acestea sunt fapte, sunt realizări pe care le-am făcut pentru Dolj, pentru Oltenia și vom continua pe această linie.
Toți liberalii trebuie să știe că pot să aibă încredere în mine, președintele Partidului Național Liberal, pentru că eu îi cunosc, le sunt alături și știu care este direcția în care trebuie să meargă Partidul Național Liberal. Știu ce trebuie făcut în Partidul Național Liberal, sunt un partener, un coleg și un om care are capacitatea, așa cum am realizat în cei 4 ani, să ducă Partidul Național Liberal spre victorie.”, a menținat Ludovic Orban.