Ludovic Orban: „E nevoie de alegeri parlamentare. Mai vor oamenii ca PSD să căsăpească economia ţării?”

Ludovic Orban subliniază încă odată importanţa alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Premierul îi îndemană pe cetăţeni să se întrebe dacă mai doresc ca "oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituţiilor statului" sau dacă mai doresc ca "PSD să căsăpească economia ţării".

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 15:02
Ludovic Orban: „E nevoie de alegeri parlamentare. Mai vor oamenii ca PSD să căsăpească economia ţării?”
Marcel Ciolacu atacă Guvernul PNL. "Banii țării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali. Ascund bugetul fiindcă nu vor să răspundă"

”Este nevoie de alegeri parlamentare, îi îndemn pe oameni să-şi pună întrebarea: o mai vor pe Renate Weber în fruntea Avocatului Poporului? Dacă nu să facem alegeri, Renate Weber o să rămână în fruntea Avocatului Poporului şi o să fie în continuare responsabilă pentru sesizări la Curtea Constituţională care au dus la creşterea dramatică a numărului de infectări.

Mai vor ca oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituţiilor statului? Dacă nu mai vor ca oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituţiilor statului, este nevoie de alegeri. Mai vor ca PSD-ul să căsăpească economia, să inventeze noi şi noi acte normative care să ducă România înspre faliment şi înspre prăpastie economică? Dacă nu mai vor, atunci este nevoie de alegeri”, a mai declarat Orban.

Ludovic Orban e de părere că PSD duce ţara noastră într-o zonă opusă direcţiei pe care o vrea societatea românească.

”Parlamentul de astăzi are o majoritate remanentă care împiedică adoptarea unor legi care sunt necesare şi pe care oamenii şi le doresc”, a afirmat el, dând exemplu proiectului legislativ privind votul electronic.

Citeşte şi: Orban are planuri mari după parlamentare: Vrem să adoptăm proiectul de buget între Crăciun şi Anul Nou