Ludovic Orban, gafă în timpul unei întâlniri cu primari şi candidaţi PNL. Premierul a inventat „judeţul TIMIŞOARA”

Ludovic Orban a făcut o gafă, vineri seara, în timpul unui eveniment la care au participaat candidaţi PNL Timiş la alegerilor locale. Premierul a vorbit despre "judeţul Timişoara", în loc să facă referire la Timiş. "Sunt convins că judeţul Timişoara în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean", a spus şeful Executivului.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 17:03
Ludovic Orban, gafă în timpul unei întâlniri cu primari şi candidaţi PNL. Premierul a inventat „judeţul TIMIŞOARA”

Orban, care este şi preşedintele PNL, a făcut această declaraţie la o întâlnire cu primarii şi candidaţii PNL din judeţul Timiş.

„Am încredere în dvs., luptaţi-vă, pentru că nu vă luptaţi numai pentru orgoliul dvs de a ieşi primari sau pentru dorinţa dvs de a ajunge primari, ci vă luptaţi, la urma urmei, în momentul în care aţi intrat în competiţia pentru funcţia de primar pentru a oferi o şansă comunităţii locale de dezvoltare, pentru a oferi o şansă oamenilor care trăiesc în comunitatea locală pentru care candidaţi de a trăi mai bine.

Candidaţi pentru că aveţi capacitatea să mobilizaţi resurse care să fie puse în slujba interesului general din comunitatea locală în care candidaţi. Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dvs câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a afirmat Orban, conform News.ro.

Orban, despre contestarea moţiunii la CCR. „E neconstituţional. Niciun lider politic nu poate să-şi bată joc de această instituţie”


loading...