Ludovic Orban i-a propus lui Mohammad Murad funcţia de ministru al Turismului. Ce răspuns a primit

Milionarul Mohammad Murad, candidat la primăria din Mangalia, a declarat că Ludovic Orban i-a propus un post de ministru în echipa sa în schimbul renunţării la candidatura pentru Primăria Constanţa. Murad a refuzat oferta, însă a decis să nu mai candideze la Constanţa.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 16:56
Ludovic Orban i-a propus lui Mohammad Murad funcţia de ministru al Turismului. Ce răspuns a primit

Într-un interviul acordat pentru STIRIPESURSE.RO, Mohammad Murad a relatat discuțiile private cu premierul Orban în care și-a expus nemulțumirea față de Nelu Tătaru și Raed Arafat.

„I-am zis premierului: „domnule Orban, trebuie să mă înțelegeți. Eu vreau să fac ceva să rămână în urmă. Le-am dat fetelor mele o avere suficientă, iar acum vreau să le dau un nume. Vreau să fac pentru oameni. Vin oameni și îmi mulțumesc pentru ce am făcut în România. Dar, eu am făcut pentru mine, în primul rând.”

Mi-a spus că nu poate să schimbe linia partidului. Am încercat să îl conving să facă Mangalia un oraș special. Eu i-am răspuns sec că „diferența între mine și dumneavoastră, domnule prim-ministru, este că eu niciodată nu voi negocia politica României, nu a partidului. Asta e foarte important”.

I-am spus domnului Orban. Mi-am arătat nemulțumirea mea față de domnul Arafat și față de domnul Tătaru. Ei fac niște declarații halucinante. Nu poți să spui tu, ca ministru, că litoralul este focar de infecție. Nu ai voie! Și i-am zis: „domne, spune-i să zică de litoralul din Grecia, Turcia”.

Noi îi acuzăm că fac totul pe cârpeli. Orban mi-a spus așa, între patru ochi: „Nu mai candidați la Constanța și vă pun ministrul Turismului!”. Și i-am spus așa: „Domne, cred că nu ne cunoaștem suficient. Ludovic, nu prea merită. Niciodată nu fac un schimb între încrederea oamenilor în mine și ce am făcut până acum pentru un fotoliu cu patru roti. Nu sunt eu așa!”.

Citește și: Ieșire explozivă a celebrului actor Ion Haiduc referitoare la purtarea măștii pe scenă: Cine a spus asta habar nu are cu ce se mănâncă

Eu, în Constanța, cu PNL, aveam prima șansă. Avem 41%. Știe Orban. Chițac are 21%.”, a spus Mohammad Murad.

Citeşte şi Orban a primit cadou o sticlă de vin, iar reacţia a surprins pe toată lumea: „Nu pot să o beau singur, am nevoie de un regiment”