Ludovic Orban îl ironizează pe Viktor Orban după ce premierul Ungariei era să se scufunde cu barca: „Marele patriot”

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a comentat pe pagina sa de Facebook felul în care înțelege premierul Ungariei, Viktor Orbán, să-și urmeze propriile îndemnuri adresate poporului maghiar.

09 aug. 2022, 23:21
Ludovic Orban îl ironizează pe Viktor Orban după ce premierul Ungariei era să se scufunde cu barca: „Marele patriot”

Ludovic Orban s-a referit la incidentul semnat de presa din Croația, conform căreia primul ministru ungur a fost salvat din largul Mării Adriatice în timp ce se scufunda pe o barcă pneumatică în care se afla alături de soție și un bodyguard.

”În iulie, marele patriot Viktor Orban îi îndemna pe unguri să opteze pentru lacul Balaton și să renunțe la a-și petrece vacanța la Marea Adriatică, pe coasta croată. În august era să se scufunde cu barca. Nu în lacul Balaton, ci în Adriatică. Fără comentarii…”, a notat Ludovic Orban.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost la un pas să se înece în concediu. Acesta se afla cu barca gonflabilă într-un golf de pe coasta Dalmaţiei. Un jurnalist local a fost cel care l-a salvat în ultima clipă pe premierul ungar.

Premierul Ungariei şi soţia sa şi-au petrecut weekendul pe litoralul croat. Potrivit primelor informaţii, barca gonflabilă în care se aflau cei doi ar fi început să piardă aer şi risca se se scufunde.

Citeşte şi: Vameşii italieni au descoperit în bagajele turiştilor peste 22 de kilograme de nisip furat de pe plajele din Sardinia. S-au aplicat amenzi de până la 3.000 de euro

Un jurnalist local a fost cel care i-a întins o mână de ajutor premierului Ungariei. Acesta l-a ajutat să ajungă în siguranţă la ţărm.

”Barca sa gonflabilă s-a rupt, aşadar i-am adus la ţărm pe el, pe soţia sa şi pe bodyguardul său”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic pentru cotidianul Slobodna Dalmacija, fiind citat de Agerpres.

Jurnalistul croat a mai spus că în ciuda celor întâmplate, premierul ungar şi-a menţinut buna dispoziţie şi a mers apoi să ia cina la un restaurant pescăresc.

Premierul ungar obişnuieşte să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul din Croaţia.

Viktor Orbán a fost prim-ministru al Ungariei între 1998-2002 și apoi din 2010 până în prezent.

Citeşte şi: Guvernul francez anunţă măsuri după ce două turiste din Rusia nu au fost lăsate să intre într-un muzeu de lângă Paris