Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu, care a spus că a reuşit să convingă o Românie să fie premier: „Candidatul oficial am fost eu. Negocierile au fost conduse de mine”

Ludovic Orban l-a pus la punct pe Florin Cîțu, care a declarat că a convins o Românie întreagă să fie premier. "Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu", a transmis Orban, prcizând, de asemenea, că negocierile pentru formarea coaliţiei au fost conduse tot de eu.

18 iun. 2021, 15:27
Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu, care a spus că a reuşit să convingă o Românie să fie premier: „Candidatul oficial am fost eu. Negocierile au fost conduse de mine”

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, ce părere are despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care a declarat că a reuşit să convingă o României să fie prim-ministru şi crede că nu îi va fi greu cu membrii PNL pentru a ales preşedinte al partidului.

„Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu.

La negocieri, după prima formă a mandatului, că prima formă a mandatului a fost Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedintele Camerei Deputaţilor, am flexibilizat mandatul după un blocaj de şase zile, cu a doua variantă Ludovic Orban premier şi Florin Cîţu preşedintele Senatului şi asta a deblocat negocierile, dar până la urmă decizia, preferinţa pentru Florin Cîţu, între mine şi Florin Cîţu pentru poziţia de premier, preferinţa a fost manifestată de partenerii de coaliţie de la USR-PLUS la momentul respectiv. Iar până una alta, negocierile au fost conduse de mine.

Negocierile de formare a acestei coaliţii au fost conduse de preşedintele PNL, adică de mine”, a afirmat Ludovic Orban.

Florin Cîţu a spus , joi, la Alba Iulia, că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie şi consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Citește și Lupta pentru şefia PNL se încinge. Ludovic Orban aduce reproşuri. „Cei care îl susţin pe Cîţu şi chiar domnul Cîţu sunt în poziţiile pe care le au ca urmare a negocierilor conduse de mine”

Citește și Florin Cîţu, primire spectaculoasă la Deveselu. Cum s-a afişat premierul după moartea mamei sale