Florin Cîţu, primire spectaculoasă la Deveselu. Cum s-a afişat premierul după moartea mamei sale

Primire spectaculoasă pentru premierul Florin Cîtu. Aflat în Deveselu, pentru a susține noul candidat la Primărie, premierul României a fost întâmpinat pe melodia celebrului naist, Gheorghe Zamfir, dar şi cu ropote de aplauze.

18 iun. 2021, 14:59
Florin Cîţu, primire spectaculoasă la Deveselu. Cum s-a afişat premierul după moartea mamei sale

Florin Cîţu, primire spectaculoasă la Deveselu. Premierul are şi un look nou. După moartea mamei sale, Florin Cîţu şi-a lăsat barbă şi şi-a vopsit părul.

Cîţu se află şi în campanie electorală pentru a obţine sprijinul liderilor liberali din teritoriu, în condiţiile în care congresul PNL în care va fi aleasă noua conducere a partidului are loc pe 25 septembrie.

Citeşte şi: Florin Cîțu o demolează pe Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din sectorul 1: „Punem sancţiuni mai mari dacă așa se rezolvă”

 

Aflat în campanie pentru a obţine susţinerea filialelor PNL, Ludovic Orban a adus reproşuri celor care au trecut în tabăra lui Florin Cîţu. Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a amintit că liberalilor că au obţinut funcţii în urma negocierilor pe care le-a purtat pentru formarea coaliţiei de guvernare.

„Unii dintre cei care îl susţin pe Cîţu şi chiar domnul Cîţu sunt în poziţiile pe care le au ca urmare a negocierilor conduse de mine ca preşedinte al PNL”, a fost răspunsul lui Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la sediul PNL Brăila.

Citeşte şi: PSD desfiinţează Guvernul pentru că nu va creşte alocaţiile nici în tranşe. „Guvernul Austerității PNL-USR+UDMR taie trei tranșe de creștere a alocațiilor”

Preşedintele PNL a dat de înţeles că îl afectează atacurile venite din partea colegilor liberali în care a „investit”.

„Sunt colegi de-ai mei pe care i-am susţinut pe anumite funcţii, colegi în care am investit, e un lucru care mă afectează. La unii dintre ei nici mi-am pus o singură secundă problema să nu fie alături de mine. Ce îi determină în opţiunea lor e problema fiecăruia.

Pe 25 septembrie are loc congresul PNL. La acest congres vor veni 5.000 de delegaţi, membri PNL. Ei sunt cei care vor hotărî soarta PNL”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban, avertisment pentru tabăra pro Cîţu. „Să nu îi discrimineze pe membri”

„În PNL nu are voie să fie delict de opinie. Fiecare om are opţiuni, preferinţe. Să nu îi discrimineze pe membri. Să nu se poarte diferit faţă de cei care mă susţin pe mine”, a mai spus Orban.

Citeşte şi: Lupta pentru şefia PNL se încinge. Ludovic Orban aduce reproşuri. „Cei care îl susţin pe Cîţu şi chiar domnul Cîţu sunt în poziţiile pe care le au ca urmare a negocierilor conduse de mine”