Ludovic Orban, implicat într-un TERIBIL accident rutier. S-a răsturnat cu maşina FOTO

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a fost implicat într-un accident rutier la plecarea de la Iaşi, unde a participat la evenimentele prilejuite de Ziua Unirii. Politicianul avea alcoolemie zero, potrivit IPJ Iaşi, cu toate că în jurul acestui aspect s-a creat o polemică. După ce Orban ar fi petrecut până în zori alături de mai mulţi liberal, la Iaşi, potrivit unor surse, poliţiştii au spus iniţial că deputatul liberal nu a putut fi testat, din cauză că echipajul care s-a prezentat la locul accidentului nu avea un aparat alcooltest. Ulterior s-a spus că Ludovic Orban ar fi fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar el a ajuns la o secţie de poliţie unde s-ar fi efectuat toate procedurie legale.

24 ian. 2015, 11:22

Ludovic Orban a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier produs sâmbătă. Când se întorcea cu maşina de la Iaşi spre Bucureşti, după ce a participat la Ziua Unirii, liderul deputaţilor liberali a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

Politicianul a chemat un echipaj de salvare care urma să-l transporte la spitalul din Târgu-Frumos, pentru efectuarea de analize în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât la locul accidentului nu a putut fi testat.

Accidentul s-a produs la Sarca, pe DN 28. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la politie, iar ulterior a fost solicitat si un echipaj SMURD de la Targu Frumos.

Citeşte şi Ludovic Orban, prima declaraţie după accidentul de la Iaşi

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac, accidentul s-a produs în jurul orei 13.00, pe fondul neadptării vitezei în curbă, în condiţii de ploaie şi carosal umed. Ludovic Orban nu a putut fi supus testului alcoolscopic la locul accidentului, întrucât poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu dispuneau de aparatul necesar. Ulterior, el a fost transportat la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.