Ludovic Orban, prima declaraţie după accidentul de la Iaşi VIDEO

Ludovic Orban a scăpat teafăr din accidentul rutier în care a fost implicat, sâmbătă, în timp ce se întorcea de la Iaşi spre Bucureşti. Liderul deputaţilor liberali a explicat că s-a răsturnat după ce, într-o curbă, roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului.

24 ian. 2015, 12:32
Ludovic Orban, prima declaraţie după accidentul de la Iaşi VIDEO

Ludovic Orban a povestit cum s-a produs accidentul în care a fost implicat în apropiere de Târgu Frumos. „Pe acel tronson de drum era un soi de mâzgă. Nu aveam viteză, aveam în jur de 65-70 km/h, aproape de limita legală. Maşina a intrat într-un uşor derapaj spre sensul opus, am tras de volan să o aduc pe sensul de mers spre interior, dar tot din cauza derapajului am muşcat cu roata din dreapta din şanţ, s-a imprimat un soi de mişcare de rotaţie şi s-a răsturnat maşina. Nu m-am speriat, nu eram obosit. În mod miraculos, am o singură zgârietură la un deget de la mâna stângă. Maşina este a Camerei Deputaţilor, este plătit Casco şi reparaţiile se plătesc din asigurare”, a explicat Ludovic Orban.

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a fost implicat într-un accident rutier la plecarea de la Iaşi, unde a participat la evenimentele prilejuite de Ziua Unirii.

Ludovic Orban a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier produs sâmbătă. Când se întorcea cu maşina de la Iaşi spre Bucureşti, după ce a participat la Ziua Unirii, liderul deputaţilor liberali a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

Politicianul a chemat un echipaj de salvare care urma să-l transporte la spitalul din Târgu-Frumos, pentru efectuarea de analize în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât la locul accidentului nu a putut fi testat.