Ludovic Orban, în ultima zi de campanie pentru parlamentare. „Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare. Sunt oameni care împing lucrurile înainte”

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că este "foarte mulţumit" de echipa guvernamentală de Palatul Victoria despre care a spus că este formată din oameni "serioşi, implicaţi, care pricep lucrurile şi care împing lucrurile înainte".

04 dec. 2020, 14:01
Ludovic Orban, în ultima zi de campanie pentru parlamentare. „Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare. Sunt oameni care împing lucrurile înainte”
Ludovic Orban, în ultima zi de campanie pentru parlamentare. "Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare. Sunt oameni care împing lucrurile înainte"

Ludovic Orban a mai fost întrebat dacă va avea aceeaşi echipă de miniştri, în contextul în care va rămâne premier şi după alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

„Îmi puneţi o întrebare la care în mod evident că nu pot să răspund”, a afirmat Ludovic Orban, conform News.ro.

Citeşte şi: Ludovic Orban se va vaccina anti-COVID. „Dacă oamenii o să considere necesar să dau un exemplu, eu mă voi vaccina”

Şeful Executivului s-a declarat mulţumit de echipa guvernamentală de la Palatul Victoria.

„Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare pe care o conduc. Sunt oameni serioşi, oameni implicaţi, oameni care fac un efort de dimineaţă până noapte, oameni care pricep lucrurile, oameni care împing lucrurile înainte şi cred că lucrurile acestea, aici, la Ministerul Transporturilor se vede cu ochiul liber”, a declarat premierul, la  plecarea de la Ministrul Transporturilor.

Ludovic Orban a participat vineri la la semnarea contractului pentru modernizarea liniei de cale ferată „Bucureşti Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe pod peste râul Argeş, între Vidra şi Comana, Pod Grădiştea”.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Ciolacu: „Între mine şi Orban sunt două-trei diferenţe. Mie nu mi-a luat puterea minţile”

Ludovic Orban vrea un Guvern cât mai „suplu”

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seară, într-o emisiune tv, că îşi doreşte „un guvern cât mai suplu, cu un număr cât mai mic de portofolii”, el considerând că „împrăştierea” unor domenii de activitate în subordinea mai multor ministere ar putea duce la disfuncţionalităţi în funcţionarea aparatului executiv din administraţie. Orban afirmă că, după reducerea numărului de portofolii din Guvern, se mai pot face „simplificări” în entităţi publice.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea miniştrilor, el a spus că sunt oameni „foarte harnici, cinstiţi, care au făcut faţă unor provocări cum puţini miniştri au avut parte în mandatele lor”.

Citeşte şi: Când se deschid pieţele. Anunţul făcut de Ludovic Orban: „Vor adopta hotărârea privind deschiderea pieţelor cu reguli”