Ludovic Orban, întâlnire cu reprezentanţii hypermarketurilor şi producătorii de medicamente. Programul premierului

Premierul Ludovic Orban se întâlneşte, marţi, cu reprezentanţii marilor reţele comerciale, precum şi cu reprezentanţii producătorilor şi distribuitorilor din industria farmaceutică. Consultările de la Palatul Victoria au loc în contextul în care epidemia de coronavirus ia amploare în România. COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus, a ucis 176 de persoane şi a infectat alte 4.000 în ţara noastră.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 05:03
Ludovic Orban, întâlnire cu reprezentanţii hypermarketurilor şi producătorii de medicamente. Programul premierului

Biroul de Presă al Guvernului a anunţat care este programul premierului Ludovic Orban pentru marţi, 7 aprilie.

– participare la consultări cu reprezentanţii marilor reţele comerciale (10,00 – Palatul Victoria; oportunităţi fotograf oficial)

– participare la consultări cu reprezentanţii producătorilor şi distribuitorilor din industria farmaceutică (14,00 – Palatul Victoria; oportunităţi fotograf oficial).

Guvernul a apobat luni ajutorul pentru cadrele medicale. La cererea președintelui Klaus Iohannis, Executivul va adopta bonusuri lunare de 500 euro pentru personalul medical care tratează pacienții infectati cu COVID-19. Peste 75 de mii de cadre medicale ar urma să primească acest ajutor.