Ludovic Orban, pios la rugăciunea Patriarhului Daniel. Preşedintele PNL a fost surprins minute în şir cu ochii închişi!

Slujba religioasă care a avut loc de ziua preafericitului Daniel a durat aproximativ o oră. Acest lucru l-a emoționat - pe Ludovic Orban.

22 iul. 2021, 16:26
Ludovic Orban, pios la rugăciunea Patriarhului Daniel. Preşedintele PNL a fost surprins minute în şir cu ochii închişi!

Ludovic Orban, pios la rugăciunea Patriarhului Daniel. La Altarul de vară al Patriarhiei a avut loc, în cadrul ceremoniilor de ziua Preafericitului Daniel a avut loc ți un moment special, în care Patriarhul a oficiat slujba Te Deum în fața mai multor politicieni prezenți.

Ludovic Orban, pios la rugăciunea Patriarhului Daniel. Preşedintele PNL a fost surprins minute în şir cu ochii închişi!

Pe primul rând, alături de Anca Dragu, președinte al Senatului, s-a aflat Ludovic Orban care, potrivit imaginilor surprinse de fotoreporterul EVZ, la un moment dat a închis ochii. nu o secundă sau două, ci a rămas așa minute în șir.

Ar fi o speculație să afirmăm că a ațipit. Poate, copleșit de emoții, s-a recules. Sau poate doar a ascultat discursul Prefericitului cu ochii închiși.

Ulterior, Orban a postat pe Facebook o fotografie cu Preafericitul și cu un mesaj. La care se gândise, probabil, în timpul slujbei.

”Trecem prin vremuri grele, în care românii au nevoie de sprijinul spiritual, de înțelepciunea și de exemplul de stăruință în credință al Întâistătătorului Bisericii noastre strămoșești.

I-am mulțumit Părintelui Patriarh Daniel pentru sprijinul înțelept și generos pe care l-am simțit în anul care a trecut, ca prim-ministru, din partea Bisericii Ortodoxe Române și din partea sa personal.

Lupta contra pandemiei ar fi fost mult mai grea fără ajutorul pe care l-am găsit în parteneriatul cu Biserica, fără calmul și îndrumarea pe care preoții le-au insuflat credincioșilor și fără rugăciunile a căror căldură am simțit-o cu toții în zilele cele mai întunecate.” a scris Orban după ceremonie.

Sursa foto: EVZ
Sursa foto: EVZ

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a împlinit 70 de ani. Cu acest prilej, la Altarul de Vară al Cateralei Patriarhale a fost săvârșită o slujbă Te Deum. Tot astăzi, Patriarhul Daniel va fi decorat de președintele României, Klaus Iohannis. Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 17.00.

La sfârșitul slujbei de la Patriarhia Română a fost prezentat Actul aniversar al Sfântului Sinod al BOR la împlinirea vârstei de 70 de ani de către Patriarhul Daniel. După aceste momente liturgice, în Sala Aula Magna din Palatul Patriarhiei, a avut loc un moment aniversar, în cadrul căruia au fost prezentate mesajele din partea autorităţilor de stat, precum şi din partea altor instituţii publice.

Citeşte şi: Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani. Surpriza inedită pe care i-a făcut-o un artist plastic


loading...
Partenerii noștri