Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani. Surpriza inedită pe care i-a făcut-o un artist plastic

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-a reunit în şedinţă de lucru, în contextul aniversării împlinirii vârstei de 70 de ani de către Patriarhul Daniel.

21 iul. 2021, 17:10
Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani. Surpriza inedită pe care i-a făcut-o un artist plastic

Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani. Joi, la Altarul de vară al Catedralei Patriarhale va fi săvârşită o slujbă de Te Deum „ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române, a Patriarhului Daniel şi asupra ierarhilor, clericilor, monahilor şi credincioşilor mireni„, transmite Agerpres.

La finalul acestei slujbe se va prezenta Actul aniversar al Sfântului Sinod al BOR la împlinirea vârstei de 70 de ani de către Patriarhul Daniel.

Citeste si Salariul unui preot în România: Patriarhul câștigă cât un Parlamentar. Statul alocă sute de milioane de lei personalui clerical

Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani. Surpriza originală pe care Domnu’ Puzzle i-a făcut-o Patriarhului

Printre multitudinea de mesaje de felicitare primite, zilele acestea, de Preasfinţia Sa cu ocazia aniversării s-a remarcat cel al artistului Cristian Leana. Acesta i-a făcut o urare într-o formă originală.

Tânărul, cunoscut drept Domnu’ Puzzle, a realizat un portet al Patriarhului din peste 700 de cuburi Rubik. Realizarea portretului a durat aproape 7 ore.

Mulți ani binecuvântați!”, i-a urat Cristian Leana Patriarhului României.

Citeste si Patriarhul Daniel avertisment despre reţelele de socializare. Ce transmite şeful BOR credincioşilor