Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Vot covârşitor împotriva fostului preşedinte PNL. Urmează validarea în Consiliul Politic Naţional

Fostul lider liberal Ludovic Orban a fost propus vineri pentru excludere din PNL. Propunerea Biroului Executiv urmează să fie validată de Consiliul Politic Naţional al PNL.

12 nov. 2021, 12:10
Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Vot covârşitor împotriva fostului preşedinte PNL. Urmează validarea în Consiliul Politic Naţional

Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Biroul Executiv al PNL a luat decizia de a propune Consiliului Politic Naţional al PNL să-l dea afară pe Ludovic Orban. Votul a fost unul secret. 31 de membri din Biroul Executiv al PNL din cei 35 au votat pentru excluderea lui Ludovic Orban. Au existat şi două împotrivă şi două voturi nule.

Propunerea BEx urmează să fie înaintată Consiliului Naţional al PNL.

Citeşte şi: Florin Roman dă de pământ cu Ludovic Orban: „Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri”

Ludovic Orban, despre Florin Cîţu: „Nu e calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc”

„Avem un președinte de partid care a făcut praf coaliția și partidul. Partidul a devenit nefrecventabil și are o echipă nelegitimă. A bătut palma cu PSD în condițiile în care am avut mesaje în campanie votați PNL ca să scăpați de PSD. Vor să mă dea afară din partid: foarte bine.

Oricum vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante luate de președintele Iohannis, Cîțu și apropiații acestuia. Florin Cîțu nu e calificat nici măcar să conducă o administrație de scară de bloc, darămite PNL”, a spus Orban.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă se gândește să-și facă propriul partid.

„Mă voi consulta cu colegii și oamenii care au conștiință dacă îmi voi face partid”, a spus fostul lider liberal.

Citeşte şi: Ludovic Orban demască planurile lui Klaus Iohannis: „Vrea să fie premier în 2024, după ce-i expiră mandatul de preşedinte”


loading...
Partenerii noștri