Ludovic Orban, reacţie după ce prefectul Capitalei nu a știut datele pandemiei: Facem o evaluare a activităţii fiecăruia!

Ludovic Orban s-a eschivat când a fost pus să comenteze declarația prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, care nu a știut rata de infectare din București. Premierul României a subliniat doar faptul că Guvernul evoluează activitatea fiecărui prefect.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 09:13
Ludovic Orban, reacţie după ce prefectul Capitalei nu a știut datele pandemiei: Facem o evaluare a activităţii fiecăruia!

„Nu am urmărit declaraţiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activităţii fiecărui prefect.”, a spus Ludovic Orban.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, convocat de prefectul Capitalei

„Prefectul Capitalei a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă la nivelul municipiului Bucureşti pentru a astăzi la ora 15. E important ca acest Comitet pentru Situaţii de Urgenţă să dispună toate măsurile şi planul stabilit în HG privind prelungirea stării de alertă.”, a conchis Premierul.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a venit cu informaţii destul de neclare cu privire la rata de infectare din municipiu. După scurt timp, acesta a intervenit din nou telefonic și a motivat că era la cumpărături când a fost întrebat care este rata de infectare. Cojanu a recunoscut că se mai „bâlbâie” în discursul public pentru că este permanent „în tensiune”.

Citeşte şi: Ludovic Orban: „Creşele şi afterschool-urile NU se închid. Nu intră sub restricţii, când se atinge indicele de 3 la mie”