Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, discuţii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. „Soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile”

Premierul Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei, s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, transmite News.ro.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 07:42

UPDATE – Administraţia Prezidenţială a confirmat că preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Nicuşor Dan.

„În cadrul discuţiilor, la care a participat şi premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluţiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum şi proiectele de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung. Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

„Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan, conform News.ro.

Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei a mai precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria, după discuţiile cu preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni.

Nicuşor Dan nu a dat detalii despre subiectul discuţiilor, precizând că nu are acordul celorlalţi participanţi pentru a face publice informaţiile. De asemenea, nu a spus cui a aparţinut această iniţiativă, explicând că premierul şi preşedintele pot da aceste detalii.

Potrivit sursei citate, Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele.

Nicuşor Dan îl desfiinţa pe Klaus Iohannis în urmă cu 5 ani: „A eşuat, el practic nu mai contează”