Nicuşor Dan îl desfiinţa pe Klaus Iohannis în urmă cu 5 ani: „A eşuat, el practic nu mai contează”

Nicuşor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susţinut de PNL-USR-PLUS, a dat uitării vechile sale declaraţii în care îl critica dur pe Klaus Iohannis şi spunea despre el că nu mai contează pe scena politică.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 07:25
Nicuşor Dan îl desfiinţa pe Klaus Iohannis în urmă cu 5 ani: „A eşuat, el practic nu mai contează”

Liviu Pleşoianu, însă, îi aminteşte candidatului la Primărie ce părere avea despre preşedintele României în urmă cu cinci ani.

”Sper că „domnu’ Dan” a revenit la sentimente mai bune față de Președintele Iohannis. Așa urât zicea de dânsul, că nu mai știu ce să mai zic… Abia devenise Președinte și „domnu’ Dan” îl ataca așa de dur…

Nicușor Dan, 2015: „Iohannis a eșuat! El, practic, nu mai contează! Mai contează doar în PNL, unde oamenii îi știu de frică sau vor o funcție!””, arată Liviu Pleșoianu.

Nu a fost prima dată când Nicuşor Dan a vorbit de rău vreun membru din PNL, partidul care îi susţine anul acesta candidatura la Primăria Capitalei. În urmă cu câţiva ani, spunea despre actualul premier, Ludovic Orban, că cerea bani de la oamenii de afaceri în campania din 2016, când a vrut să devină şi el primar al Capitalei.

Nicușor Dan: ‘ORBAN, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA! E inadmisibil! Orban, candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa! Pare că PNL-ul și-a PIERDUT RAȚIUNEA!’

A apărut o nouă înregistrare cu Nicuşor Dan: „Orban voia să ia bani cu sacoşa. Pare că PNL-ul şi-a pierdut raţiunea”

Un alt clip postat de Lucian Romaşcanu pe Facebook îl arată pe Nicuşor Dan care acuza PNL-ul de dezinformare.

Nicuşor Dan: „E penibil ca acest atac să vină din partea PNL şi este jenant că PNL, la disperare, recurge la această minciună. Sunt minciuni ordinare. Jos aici scrie material produs la comanda PNL Bucureşti. Sunt foarte jenat că am ajuns în situaţia aceasta”.

Ce spunea Nicuşor Dan, în urmă cu câţiva ani, despre partidul care îl susţine acum la alegeri: „Sunt minciuni ordinare”