Ludovic Orban, sunat de unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe pământ

Publicat: Miercuri, 03 Iunie 2020 18:35 // Actualizat: Miercuri, 03 Iunie 2020 18:35 // Sursa: romaniatv.net

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a avut, miercuri, o convorbire telefonică cu Prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabi, Prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabin, la inițiativa Alteței Sale.

Cei doi înalți oficiali au exprimat apreciere față de nivelul excelent al relațiilor bilaterale dintre România și Emiratele Arabe Unite, cu precădere în ceea ce privește parteneriatul economic strategic existent între cele două țări. A fost convenită continuarea eforturilor comune în vederea aprofundării și extinderii suplimentare a cooperării economice bilaterale, inclusiv prin încurajarea interacțiunilor directe dintre oficialii și comunitățile de afaceri din România și Emiratele Arabe Unite.

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, în acest context, dialogul foarte bun al autorităților de la București cu companiile emirateze prezente deja în țara noastră și a evocat numeroasele oportunități de realizare de noi investiții, în multiple domenii.

Șeful Guvernului României a adresat, totodată, mulțumiri Șeicului Mohammed bin Zayed Al-Nahyan pentru sprijinul generos acordat de Emiratele Arabe Unite țării noastre în eforturile de combatere a epidemiei de Covid-19.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ludovic Orban Prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H