Ludovic Orban: Vrancea este nu numai epicentru pentru cutremure, ci şi pentru investiţii

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi, la Focşani, o serie de proiecte majore de infrastructură care vor tranzita şi judeţul Vrancea, printre care autostrada A7.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 13:01
Ludovic Orban: Vrancea este nu numai epicentru pentru cutremure, ci şi pentru investiţii

„Vrancea este nu doar epicentru pentru cutremure, ci şi pentru investiţii. Foarte multe proiecte de investiţii (…) sunt în faze de pregătire şi vor începe să fie executate. Este vorba, în special, de investiţii în infrastructură, de care are nevoie Vrancea ca suport pentru dezvoltare economică”, a declarat Orban în cadrul unei conferinţe de presă.

Prim-ministrul a arătat că principalul proiect de investiţii care va trece prin zonă este autostrada A7 de pe Coridorul IX Paneuropean.

„Anunţ în premieră că am decis ca patru tronsoane de pe A7 să fie finanţate din Programul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare, ceea ce oferă o garanţie că avem resursele financiare pentru a susţine aceste investiţii extrem de importante”, a precizat Ludovic Orban. 

Orban: „Acuz PSD de criminalitate economică. România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloşiei PSD”