Luis Gabriel a făcut show de zile mari la nunta anului. A câștigat în mai puțin de o oră banii pentru un Mercedes din 2018: „Nu faci nicăieri bani ca în țara ta”

Luis Gabriel, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, câștigă sume incredibile pentru o singură noapte de cântare.
Alina Costache
15 iun. 2023, 21:39
Luis Gabriel a făcut show de zile mari la nunta anului. A câștigat în mai puțin de o oră banii pentru un Mercedes din 2018: „Nu faci nicăieri bani ca în țara ta”
Cât câștigă Luis Gabriel într-o singură noapte

Luis Gabriel a devenit celebru în pandemie, atunci când a rupt topurile cu melodia „Toate diamantele”. Apoi, a ajuns să fie chemat la toate evenimentele de fișe din țară, dar și din afară. Artistul a dezvăluit cât a luat pentru o sesiune de cântat de doar 45 de minute.

Recent, manelistul a făcut show la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, unde s-a simțit extrem de bine, iar reacția nuntașilor a fost pe măsură.

„La nuntă la Smiley și Gina a fost într-adevăr spectaculos. Au fost niște gazde minunate. Și atmosfera mi-a plăcut, m-am simțit extraordinar de bine.

Îmi pare rău că nu am putut să stau mai mult pentru că mai aveam de onorat trei evenimente. Am stat cât de mult am putut pentru că a fost într-adevăr special”, a declarat Luis Gabriel, pentru fanatik.ro.

Citește și: Mama lui Luis Gabriel, cea mai mândră de fiul ei. Primele declarații după căsătorie: „Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect”

Artistul spune că cel mai bine se câștigă în țară și, deși are cântări și în străinătate, sumele încasate nu sunt la fel de mari.

„Eu mereu ies, merg pe la cântări și ajung la tot felul de petreceri. Nu faci nicăieri bani ca în țara ta.  Pe un program de 45 de minute am luat banii cât pe un Mercedes din 2018.

Nu mă plâng niciodată de muncă. Îmi place să muncesc, să merg la cântări și dacă iau și bani frumoși, cu atât mai bine. Eu dorm de la 7 -8 dimineața până la 13.00-14.00. Apoi mai dorm după amiaza dacă am cântare în apropiere de București. Stau și cu familia câteva ore”, a mai spus manelistul, pentru sursa citată.

Pentru că este foarte des plecat de acasă, soția lui, Haziran, alături de care are și un băiețel, petrece destul de puțin timp cu artistul, dar nu se plânge.

„Nu stăm mult timp împreună pentru că Luis este plecat, dar cât stăm încercăm să valorificăm timpul. Nu am avea timp să ne certăm. Am începe cearta și apoi el ar trebui să plece. Așa că mai bine nu începem deloc cearta”, a declarat ea.

„Nici nu avem motive serioase de ceartă. Mici discuții mai apar, dar nu avem motive reale. Suntem înțelegători unul cu celălalt, nici ea nu pune presiune pe mine dacă mă vede obosit. Eu sunt recunoscător pentru ce face pentru mine. Haziran este mai înțelegătoare decât mine, dar și eu am învățat să las de la mine mult”, a completat el.

Citește și: Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Gestul lui faţă de o domnişoară a devenit viral: „Te ador!”

Luis a recunoscut că este puțin gelos, iar Haziran era și ea destul de geloasă la începutul relație, dar după ce lucrurile s-au așezat, cei doi s-au mai liniștit.

 „Sunt gelos, dar nu foarte mult. Ca bărbat trebuie să fii puțin gelos, altfel nu-i arăți că o iubești”, susține manelistul.

„Eu nu mai sunt geloasă. La început eram mai geloasă, mă deranja când vedeam că este apropiat de vreo fată. Apoi, după ce am văzut cum se comportă cu fetele, m-am liniștit. Mi-am dat seama că acesta este felul lui. Soția este soție până la urmă”, a declarat Haziran.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Fabrica mare din România care se închide după ani întregi de activitate. Toți angajații vor fi concediați odată cu dizolvarea ei
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
Vestea zilei pentru pensionari! Ar putea primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cea mai murdară zonă din mașină. Bacterii periculoase, mai rău ca în WC
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Anumiți angajați vor avea parte de mai multe zile de concedii în 2024: Noul proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Toți românii au termen până pe 30 iunie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'