Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Gestul lui faţă de o domnişoară a devenit viral: „Te ador!”

Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Toată lumea îl cunoaşte şi îl apreciază pentru vocea sa, dar şi pentru relaţia de dragoste pe care o are cu iubita lui, Haziran, care urmează să îl facă tată în curând.

06 mai 2022, 23:42
Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Gestul lui faţă de o domnişoară a devenit viral: „Te ador!”
Luis Gabriel se pare că ar fi făcut o gafă de proporții

Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Când toată lumea credea că relația dintre el și Haziran este un exemplu demn de urmat, Luis Gabriel se pare că ar fi făcut o gafă de proporții. S-a declarat un bărbat gelos de-a lungul timpului și spunea că nu-i va putea fi niciodată infidel iubitei sale.

Citeşte şi: Haziran, probleme cu sarcina. Iubita lui Luis Gabriel a trăit o adevărată dramă: „Aveam gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie”

Luis Gabriel şi-a înşelat iubita?

Recent, a apărut într-un videoclip alături de o domnișoară misterioasă. Clipul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, după ce tânăra cu pricina l-a publicat. În imagini apare Luis Gabriel, în timp ce o pupă cu foc pe tânără. „Te ador!”, i-a spus tânăra după ce Luis Gabriel a sărutat-o pe obraz.

@dianamg94d @Luiss Gabriel Îl ador ! 👌❤️ #fypシ #foryourpage 🎤#music ♬ sunet original – Luiss Gabriel

De asemenea, domnișoara a ținut să menționeze să-l descrie pe solist ca fiind „Cel mai dulce caracter”. În timp ce unii cred că bruneta este o cunoștință mai veche de-ale artistului, alții sunt de părere că este ceva mai mult între ei.

Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran

La cei 24 de ani, cântăreţul urmează să devină tată. Iubita lui este gravidă, iniţial aveau gemeni, însă a rămas doar un copil în dezvoltare. În ciuda vârstei fragede, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor.

Momentan, Luis Gabriel şi Haziran nu locuiesc împreună, artistul stă în Bucureşti, împreună cu părinţii lui, iar iubita lui locuieşte la Craiova, alături de familia ei.

Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio.

Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa Toate Diamantele pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens.

Deocamdată nu mi-am luat casă nouă, stau în casă cu părinții mei, în Ghencea. Mai stau și pe la Craiova cu «soția mea». Nu suntem căsătoriți, dar i-am oferit inelul de logodnă pe scenă, vara trecută, am cerut-o în căsătorie”, a declarat Luis Gabriel pentru Click.ro.